woensdag 17 juli 2024
spot_img

HALLO SAMENWONER, HEB JIJ HET WEL GOED GEREGELD?

Van jonge samenwoners die wel hun zaken regelen horen we, helaas te vaak, dat in hun vriendengroep heel veel stellen niets geregeld hebben. Ik vertel je graag waarom dit belangrijk is. Of wil je ook horen over het verschil tussen een samenlevingsovereenkomst, huwelijk of geregistreerd partnerschap?
…maar heb jij geen tijd om naar de notaris te gaan?
Dan is dat geen enkel probleem.

Bij ons op kantoor zijn wij al helemaal gewend geraakt met het voeren van online-besprekingen. Je kunt als klant lekker thuisblijven en ontvangt via ons kantoor per e-mail een link waarna we elkaar kunnen zien en spreken. Zo kunnen we heel makkelijk een bespreking doen en dit kan bijvoorbeeld ook in de avond. Wij bieden jou op deze wijze de mogelijkheid om jouw drukke agenda beter in te delen en het gesprek kan je bij wijze van spreken laten plaatsvinden vanuit je luie stoel.

De ondertekening is dan wel persoonlijk, bij ons op kantoor, maar dat kan zo gewenst ook thuis. Uiteraard blijven wij ook zeker besprekingen voeren op de traditionele manier, maar wens je graag gebruik te maken van een digitale afspraak, neem dan gerust contact op met ons kantoor en ontmoet mij of de notarissen Rinske of Sandra of één van onze andere collega’s in een onlinegesprek.

Graag tot ziens!
Anne Sophie Bakker
kandidaat-notaris

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen