zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Halloween Herfstvakantie in Kasteel Radboud

De herfstvakantie in Kasteel Radboud staat in het teken van Halloween en heksen! Van 15 t/m 23 oktober is er van alles te doen in een gezellig en griezelig versierd kasteel. Met Lucetten, twee Uilenworkshops en twee knutselmiddagen zit jouw vakantie wel goed! Tijdens de herfstvakantie is Kasteel Radboud de hele week open, behalve op maandag.

Lucetten
Zondag 16 oktober kun je middeleeuws handwerken in het kasteel. Lucetten kun je vergelijken met punniken en werd in de middeleeuwen heel veel gedaan. Broekzakken bestonden nog niet, dus werden de touwtjes vaak gebruikt om spullen aan te hangen. Lucetten is inbegrepen bij het museumbezoek.

Uilenworkshops
Dinsdag 18 en donderdag 20 oktober geeft onze valkenier van Birdlive weer de geliefde Uilenworkshop! Ontmoet deze prachtige dieren in de Ridderzaal en leer alles over hun gewoonten. De Uilenworkshop is altijd erg populair, dus wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Halloween herfstknutselen
Op woensdag 19 en vrijdag 21 oktober kun je komen knutselen in het museum. Het thema dit jaar is Halloween Herfst en Sam het Heksenkind is terug. Halloween herfstknutselen is inbegrepen bij het museumbezoek.

Reserveren en prijzen
Voor de Uilenworkshop is vooraf online reserveren verplicht, voor het museum raden we het aan.
Uilenworkshop: € 7,- per persoon.
Museumbezoek: vanaf 13 jaar € 8,50 per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 5,50 per kind, kinderen 0 t/m 4 jaar gratis. Heb je een Museumkaart of Vriendenloterij VIP-kaart? Ook dan is de toegang gratis. Let op: deze zijn niet geldig voor de Uilenworkshop.
Meer informatie en reserveren via kasteelradboud.nl/activiteiten

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen