dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Halloweenfair West-Friesland viert feest!

Op 19 & 20 oktober gaat alweer de 5-jarige jubileumeditie van “Halloweenfair West-Friesland” op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel (NH) van start. Ondertussen één van de bekendste en grootste Halloween pop up pretparken van Nederland. Dit, met een oer gezellige braderie, live entertainment, vele activiteiten, figuranten en een super spannend spookhuis. 

Het is een mooi groot terrein dat voor 2 dagen omgetoverd wordt tot een heus Halloween wereld. Een beetje eng, maar met een knipoog. Door vele vrijwilligers van StecWF georganiseerd en neergezet. Met ongeveer 20 activiteiten voor de kids waaronder Zombie Splash, Pompoen boogschieten, Marshmallows roosteren, schminken, vele figuranten en 50 standplaatsen met leuke producten van standhouders uit het gehele land. 

Verder met gastoptredens van Guido “Elvoice” Regenhard uit Duitsland, oftewel Elvis (from the Grave). Hij is de derde van de wereld in zijn genre. Maar ook Heks Hazel en vele anderen als Claude en Sathy Kiambe, Laila Gaarthuis, Dhalisha Hoos, Johan Kruizinga, Hans Lub, Jessica Sengers, Hans Malagride & Danique, de Bottle up and Go Skiffie Band en Balletschool Enkhuizen zijn van de partij. Je mag verkleed komen. De Miss en Mr. Halloween verkiezing is dit jaar voor het eerst in twee groepen en twee prijsuitreikingen gedeeld.

Overdag van klein tot 18 jaar en s’avonds kunnen de oudere griezel liefhebbers uitpakken met hun meest mooie en griezelige outfit. Wie weet maak jij wel kans op de welbegeerde Koentje Pompoentje Bokaal. Ook JC Inventas draagt dit jaar een steentje bij met een nieuwe activiteit op de zaterdagavond. Wat dit is, houdt de organisatie nog even geheim. Zeker is dat het superspannend gaat worden, geschikt voor de wat oudere bezoekers en dat je een boel lef moet hebben.

Zaterdagavond wordt het terrein sfeervol verlicht en ook nog iets griezeliger. Om deze jubileum editie te vieren is Halloweenfair West-Friesland dit jaar tot 22 uur open. Kortom, voor ieder wat wils en een gruwelijk feestelijk begin van de herfstvakantie. 

Zaterdag 19 oktober: 13-22 uur
Zondag 20 oktober: 11-18 uur
halloweenfair-westfriesland.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen