maandag 22 april 2024
spot_img

Handballen: het leukste dat er is!

De meiden van Sporting Andijk afdeling Handbal genieten van hun spel. Het is een combinatie van snelheid, techniek en tactiek. Samenwerken en vooral plezier hebben. “Er is niks leuker dan handbal,” klinkt eensgezind.

Kom erbij!
Handballen kan al vanaf een leeftijd van ongeveer 6 jaar. Bij de teams in de leeftijd van 9 tot 13 jaar, kan de club bij de start van het nieuwe seizoen versterking gebruiken. “Het zou leuk zijn als we er een paar nieuwe talentjes bij zouden kunnen krijgen. Handballen: iedereen kan het leren en we helpen je graag. Dus ook als je het nog nooit gedaan hebt? Kom eens meedoen. De eerste lessen zijn uiteraard gratis, zodat je kunt ervaren hoe leuk handbal is.”

Meedoen is gratis
Omdat je pas weet of je het leuk vindt om deze sport te beoefenen als je het eens geprobeerd hebt, geeft de club regelmatig bijzondere trainingen, clinics en ben je ook gewoon welkom op de reguliere training om eens mee te doen. Wel is het handig als je je vooraf even aanmeldt. Dat kan met een e-mailtje aan andijk@handbal.nl.

Commissieleden afdeling handbal gezocht
De afdeling handbal is op zoek naar nieuwe commissieleden. Vrijwilligers voor het aansturen van diverse taken binnen de commissie en spil binnen de vereniging naar hoofdbestuur en leden
Er zijn allerlei soorten taken die je als vrijwilliger kunt vervullen: commissielid, trainer/coach, scheidsrechter, kantinedienst, onderhoud, organisatie of begeleiding van of hulp bij jaarlijkse acties/evenementen (toernooien/tentenkamp/vogelvoeractie/grote clubactie/dorpsveiling/enz.). Net als bij het sporten zelf staat ook bij het vrijwilligerswerk het plezier voorop. Daarom zoeken we graag samen met de vrijwilliger naar een juiste match in tijd en taak.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen