woensdag 24 april 2024
spot_img

Handbaltalent Noëlle Kistemaker

Noëlle Kistemaker maakt in sportieve zin een geweldig jaar door. In maart werd zij met haar ploeg West-Friesland SEW B1, kampioen in de jeugddivisie, in april volgde, weer met de B1, het Nederlands kampioenschap. Daarna ging zij met haar ploeg, door naar de A’s, die spelen in de landelijke jeugddivisie. Nu is het trainings- niveau opgeschroefd naar 6 keer in de week trainen.  Op 5 oktober speelde ze voor het eerst mee met de dames 1, dit was in Amsterdam tegen VOC.

Afgelopen weekend maakte zij haar eerste thuisdebuut, bij dames 1 van West-Friesland-SEW. Zaterdag 12 oktober, mocht ze in een volle sporthal de Bloesem opkomen, terwijl door de speaker haar naam werd vernoemd, altijd even een kippenvel moment voor menig  trotse ouder.

Noëlle is een linkshandige speelster die, bij de A-meiden, meestal op de rechter opbouw staat. Bij dames 1 staat zij op rechterhoek, ook een plek waar zij goed uit de voeten komt en menig doelpuntje erin weet te gooien.

Mocht u ook een keer willen komen kijken naar Noëlle, dan bent u van harte welkom.Op 26 oktober spelen om 18.00 uur eerst de A-meiden, dan om 19.45 uur dames 1. Mocht u het nog niet zat zijn, speelt om 21.00 uur dames 2, een leuk avondje met mooi handbal in sporthal de Bloesem in Wognum.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen