donderdag 13 juni 2024
spot_img

Hart voor Medemblik

Hart voor Medemblik is de grootste lokale partij in gemeente Medemblik. Inwoners en ondernemers uit alle dorpen weten ons te vinden. Iedere dag maken wij de gemeente een beetje mooier, beter en veiliger. Wij dienen het lokale belang en zetten ons in voor grote en kleine thema’s.

Hart voor Medemblik is een partij die het hele jaar door betrokken, kritisch en eerlijk is. Hierbij leggen wij ons oor te luister in alle dorpen en wijken van onze gemeente. Proactief en hulpvaardig blijven wij de signalen vanuit onze lokale samenleving oppakken. Ook nu, na de verkiezingen, kunt u op ons blijven rekenen, want bij ons geldt “afspraak is afspraak!”

De rol van aanjager ligt ons goed. Hart voor Medemblik is van mening dat bij actieve politiek het “opschudden” van zaken hoort. Geen vraagstuk is ons te klein. Kleine zaken die relatief snel kunnen worden opgelost zouden wat ons betreft niet lang moeten blijven liggen, maar direct worden opgepakt. In de gemeenteraad zoeken wij de samenwerking en stellen wij ons constructief op. We doen dit met behoud van onze kritische blik en onze uitgesproken mening.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen