zondag 23 juni 2024
spot_img

HARTVERWARMEND! Het Dorpshuis haalt totaalbedrag van € 20.000 op

Dorpshuis Centrum wil iedereen uit Andijk en daarbuiten bedanken voor hun bijdragen om het Dorpshuis te ondersteunen. Het is hartverwarmend om te ervaren hoe gulle giften, groot en klein, binnenstroomden. Niet alleen om ons een hart onder de riem te steken maar vooral om ons overeind te houden in deze lastige periode.

Begin januari stond de teller op € 11.153. Het bedrijf Pop Vriend Seeds heeft dit aangevuld tot € 20.000! Paul Degreef van Pop Vriend Seeds: “Als familiebedrijf hecht Pop Vriend Seeds veel waarde aan betrokkenheid bij de mensen en de omgeving. Ook nu Pop Vriend onderdeel is van KWS, een van de vijf grootste zaadproducenten ter wereld, dragen we nog steeds – net zoals de vorige eigenaren Lara en Arwin dat deden – een warm hart toe aan lokale activiteiten. We vullen het opgehaalde bedrag van € 11.153 voor het Dorpshuis dan ook heel graag aan tot een bedrag van € 20.000. We hopen dat deze bijdrage het Dorpshuis helpt om deze tijd te doorstaan”.

Frank Hollenberg, Pop Vriend Seeds: “Namens Pop Vriend Seeds en KWS wensen wij de mensen van het Dorpshuis veel motivatie toe in deze gekke tijden. Laten we hopen dat er snel weer veel mensen besluiten een feest of partij in het Dorpshuis te organiseren.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen