maandag 15 juli 2024
spot_img

Help Andijk schoon te houden!

Andijker rapers ondernemen weer opruimactie

Het wordt de laatste tijd steeds netter in Andijk hoor je overal fluisteren. En dat klopt. Steeds meer Andijkers ontplooien opruimacties. En die acties worden door iedereen gewaardeerd. Mensen gaan deze voorbeelden volgen en zo verspreidt de opruimrage zich als een spreekwoordelijke olievlek door Andijk en haar buitengebieden. Als het in bermen en buurten schoon gemaakt is blijft het vaak lange tijd schoon.

Maar het kan altijd schoner. Andijk heeft te maken met doorgaand verkeer en met mensen die zich helaas niet verantwoordelijk voelen voor de omgeving. Daar kun je tegen vloeken en schelden, maar daar verdwijnt het zwerfvuil niet van. Dus Andoik Skoôn gaat ook weer rapen.
Aanstaande zaterdag, 4 december, van 9 tot 11 uur doen wij dat. Wij rapen juist samen omdat dat stimulerend kan zijn. Wij nemen een bepaald gebied, een bepaalde buurt onderhanden. Dit bespreken wij via de opruimapp kort van tevoren, via die app verdelen we ook de taken en gaan aan het werk. Daarna is er een nazit met koffie en thee (zelf meenemen) en een lekkere verrassing. Kom meedoen!

Mail voor opgave en informatie naar: smits.henk54@gmail.com of bel naar: 06 – 50484398

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen