donderdag 18 juli 2024
spot_img

Help mee hooien in het Ecoproject van het IVN West-Friesland op 19 augustus

Wie de natuur een handje wil helpen kan op zaterdag 19 augustus meedoen met hooien en snoeien in het Streekbos. Kinderen zijn welkom onder begeleiding en u hoeft geen lid van het IVN te zijn om mee te doen.

Willem Kaagman en andere leden van de Werkgroep Ecoproject wachten u op in het Streekbos Paviljoen vanaf 09.00 uur met koffie en thee. Dan is er tijd voor een praatje over de natuur, ook tijdens het werk in het Ecoproject. Willem Kaagman heeft op deze dag de leiding, opgeven kan via zijn mailadres willemkaagman@gmail.com.
Het Ecoproject is een bijzonder stuk openbaar groen in het Streekbos omdat hier de planten, bijen, vlinders, vogels, paddenstoelen en vleermuizen belangrijker is dan honden uitlaten, hardlopen, voetballen, picknicken, fietsen enzovoorts. Met ecologisch beheer wordt de biodiversiteit bevorderd. Dat is een leerzaam proces en de opgedane kennis delen de leden van de Werkgroep graag. Meer informatie over het Ecoproject is te vinden op de website van het IVN West-Friesland.
Datum: 19 augustus 2023
Locatie: IVN Bezoekerscentrum, Streekbos Paviljoen, Veilingweg 21A, 1611BN Bovenkarspel
Aanvang: met koffie/thee om 09.00 uur. Deelname: gratis
Aanmelden:
willemkaagman@gmail.com

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen