donderdag 18 juli 2024
spot_img

Helpt u Jasmijn de oceaan over?

Jasmijn Dijkstra (16) zit in de vijfde klas van het VWO op het RSG in Enkhuizen. Zij wil zeilen met de school-op-zee organisatie Masterskip over de Atlantische Oceaan. “Het lijkt mij geweldig om niet alleen uit boeken te leren, maar ook echt andere culturen, flora en fauna te kunnen ervaren. Om de vrijheid van de zee te ervaren, maar ook te leren van de vrijheid die ik krijg om mijn schoolwerk bij te houden.”

Om op deze reis mee te kunnen moet zij een bedrag van € 7650,00 euro bij elkaar zien te krijgen. ”Hiervoor heb ik een aantal sponsoracties opgezet waarover ik hier graag iets meer vertel. U zou mij kunnen helpen deze reis te maken en dan kunt u via flessenpost mee leven met mijn reis.”

Masterskip
Leerlingen uit havo 4 en VWO 4/5 kunnen gedurende 5 tot 7 weken mee op een unieke zeilreis. Docenten en een professionele zeilcrew nemen de leerlingen mee op een deel van de ontdekkingstocht van Columbus, naar het Caraïbisch gebied. “Aan boord leer je veel, niet alleen uit boeken, maar vooral ook door het te doen. Al zeilend ervaar je natuurkundige krachten, ’s nachts navigeer je aan de hand van sterren, je ziet geologische en ecologische verschijnselen tijdens de reis. Ik kan me hier zo op verheugen, ik kan haast niet wachten!” vertelt een enthousiaste Jasmijn.

Ik wil op reis
Jasmijn: “Ik wil graag mee met dat deel van de reis dat begint op 11 april 2022. Mijn reis begint met een vlucht naar Havana, Cuba. Daarna ga ik dan aan boord van het Tall Ship ‘de Wylde Swan’ en vaar ik mee om de oversteek te maken over de Noord-Atlantische Oceaan. De reis gaat langs de Azoren en eindigt in Harlingen op 27 mei 2022. Deze reis duurt 6 weken.”

Flessenpost
“Het bedrag dat ik voor deze reis bij elkaar moet krijgen is flink. Daarom hoop ik voldoende mensen te enthousiasmeren met o.a. de volgende sponsoractie. Voor €20,00 kunt u zich aanmelden voor pakket 1: u ontvangt dan 8x flessenpost. Dit is een brief van mij over mijn belevenissen en ervaringen aan boord. Wilt u ook een videoverslag ontvangen na afloop van de reis, schrijf dan in voor pakket 2 (€30,00). Pakket 3 kost € 166,00 en bevat naast de flessenpost en het videoverslag ook nog een persoonlijk verslag aan het einde van de reis. Dit bedrag staat gelijk aan de kosten van één dag aan boord, voor dit bedrag bent u dan ook sponsor van één dag.”

Pakket 4
“Wie als particulier of bedrijf een vrij bedrag wil doneren verzoek ik contact met mij op te nemen. Dan kunnen we afspraken maken over een passende tegenprestatie.”
Wilt u meer informatie over Masterskip, ‘de Wylde Swan’ of over deze sponsoractie of op de hoogte blijven van acties die nog volgen? Neem een kijkje op: www.jasmijnzeilt.nl/

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen