zondag 26 mei 2024
spot_img

Hemelvaartstoernooi Sporting Andijk

Donderdag 9 mei is het Hemelvaartsdag, bij Sporting Andijk betekend dit dat het befaamde Hemelvaartstoernooi weer zal plaats vinden. De voorbereidingen zijn in volle gang en we mogen weer rekenen op de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers!

Vanaf 11:00 zal er weer gestreden worden door 30 teams om de felbegeerde beker. Ook zal de jury de hele dag op zoek gaan naar de speler van het toernooi. Wie gaat er dit jaar met deze eretitel mee vandoor?

De wedstrijden zullen onder leiding staan door een aantal gewaardeerde scheidsrechters.
Echter kunnen we hier nog wel wat hulp gebruiken. Zou jij ons hierbij willen helpen of wil je hier meer informatie over willen hebben mail dan naar: evenementen@sportingandijk.nl

Met de vele deelnemers en hopelijk ook weer supporters en belangstellende langs de lijn zal het weer een gezellige dag worden op het Sporting Andijk complex. Omstreeks half 4 zal de prijsuitreiking zijn, waarna de gezelligheid uiteraard voortgezet wordt in de kantine en op het terras.
Voor de jongste supporters zal er deze dag weer een springkussen aanwezig zijn. Ook zal de ijskar met heerlijk ijsjes weer aanwezig. De loterij zal uiteraard niet ontbreken. Er zijn weer mooie prijzen beschikbaar gesteld door diverse sponsoren.

Het is de 33e editie van het toernooi en inmiddels alweer de 8e editie bij Sporting Andijk. In deze periode hebben we 2 jaar over moeten slaan door corona, hieruit kunnen we concluderen dat Sporting Andijk alweer bijna 10 jaar bestaat. Dit jubileum gaat op zaterdag 1 juni grootst gevierd worden.
Voor meer informatie kijk hiervoor op de website: www.sportingandijk.nl

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen