woensdag 26 juni 2024
spot_img

Hemelvaartstoernooi Sporting Andijk

Na twee jaar afwezigheid vindt op donderdag 26 mei de 31e editie van het Hemelvaartstoernooi plaatst bij Sporting Andijk. De voorbereidingen zijn weer in volle gang en gelukkig kunnen we deze dag weer rekenen op de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers.
Er zullen ruim 25 teams gaan strijden om een gloednieuwe wisselbeker. Om 11 uur zullen de scheidsrechters de eerste wedstrijden van start laten gaan. Met de vele deelnemers en hopelijk ook weer supporters en belangstellenden langs de lijn zal het weer een gezellige dag worden op het Sporting Andijk complex. Omstreeks half 4 zal de prijsuitreiking zijn, waarna de gezelligheid uiteraard voortgezet wordt in de kantine en op het terras. We gaan er vanuit dat de weergoden ons weer goed gezind zijn, net zoals vele voorgaande edities van het Hemelvaartstoernooi.
Voor de jongste supporters zal er deze dag weer een springkussen aanwezig zijn. Om het feest compleet te maken is de ijskar met heerlijke ijsjes ook weer aanwezig. Ook is er natuurlijk weer een loterij waar leuke prijzen te winnen zijn, die weer door vele sponsoren ter beschikking zijn gesteld. Dit jaar kun je zelfs voor een knipbeurt terecht bij Sporting Andijk!
Kom op Hemelvaartsdag gezellig langs om van deze gezelligheid te genieten!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen