woensdag 22 mei 2024
spot_img

Herdenkingsbijeenkomst Sorghvliet

Steeds meer is woonzorgcentrum Sorghvliet een laatste “thuis” geworden. Hier of in de in- en aanleunwoningen wonen de bewoners immers meestal tot en met de laatste fase van hun leven.

Dit betekent dat er veelal afscheid moet worden genomen van bewoners/cliënten vanwege hun overlijden. Er is behoefte om gezamenlijk, met vooral de medebewoners en ook medewerkers/vrijwilligers, stil te staan bij de overleden bewoners/cliënten.

De cliëntenraad van woonzorgcentrum Sorghvliet organiseert daarom een herdenkingsbijeenkomst ter nagedachtenis aan de overleden bewoners/cliënten, voor medewerkers en vrijwilligers van Sorghvliet. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 31 oktober om 15.00 uur in het restaurant Het Trefpunt.
Er wordt dan stilgestaan bij bewoners die in de laatste twee maanden van 2015 en in het jaar 2016 zijn overleden.

Tijdens deze bijeenkomst worden de namen van de overledenen genoemd, is er een ritueel waarbij het gedenkboompje weer wordt gebruikt. Er is muziek en er zijn een paar woorden ter overdenking. De bijeenkomst heeft een open karakter, dat wil zeggen: Iedereen is welkom.

Als u zich verbonden voelt als bekende, vrijwilliger of op het vlak van uw professie van iemand die in de periode is overleden bent u van harte welkom.

Voor informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur contact opnemen met de receptie van Sorghvliet, 0228-591641, via de mail receptie.sorghvliet@omring.nl of persoonlijk aan de balie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen