vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Herfst weer in het land, oplossing voor bladvrije dakgoot!

De dakgoot vrijhouden van bladeren is veelal een lastige en soms ook gevaarlijke klus.
Als u te laat bent, lopen de goten over of de riolering raakt verstopt.Overlopende dakgoten kunnen ernstige waterschade veroorzaken.

Gemiddeld maakt men minimaal 1 keer per jaar de dakgoot schoon om problemen te voorkomen.
De gootdrain is een dakgootbeschermer. Het houd bladeren tegen en voorkomt verstoppingen. Gemaakt van flexibel kunststof gaas, snel en gemakkelijk te installeren voor elke handige doe-het-zelver! De bladeren die op de gootdrain vallen, drogen op en waaien uiteindelijk weg.

Voordelen
Door toepassing van de gootdrain bladvanger gaat uw dakgoot langer mee. Het gootdrain gaas zorgt voor een scheiding. De gootdrain kan in vele situaties worden toegepast en bespaart op onderhoudskosten en ongemak. Bijkomend voordeel is dat de gootdrain in veel gevallen voorkomt dat vogels zich onder de dakpannen gaan nestelen. Ook ideaal om nestvorming te voorkomen onder de zonnepanelen!

Toepassingsmogelijkheden
De gootdrain kan toegepast worden in verschillende dakgoten. De afstand van de dakpannen tot de gootrand, in combinatie met de diepte, is bepalend voor het type gootdrain. Doordat de elementen van flexibel kunststof zijn (leverbaar in 3 verschillende diameters/types) kunnen deze op verschillende manieren in de dakgoot worden aangebracht.

“De flexibele gootdrain/bladstop kan snel en gemakkelijk in veel situaties worden toegepast en bespaart op onderhoudskosten en ongemak”

Meer info bij Zwartgroen in Andijk, tel. 0228-748123, dé specialist in onderhoudsarme tuininrichting. Zie ook www.zwartgroen.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen