maandag 4 maart 2024
spot_img

Herfstmarkt bij Hertenkamp Enkhuizen

Op zondag 6 november van 11:00 – 16:00 uur wordt de tweede Herfstmarkt op het plein van Hertenkamp Enkhuizen georganiseerd. Met een grote variatie aan koopwaren, open kinderatelier, excursies, live muziek en passend menu vieren de herfst. Geheel in het teken van het seizoen vindt u diverse originele marktkramen met unieke handgemaakte producten zoals sieraden van gerecycled materialen, mooie kaarten, keramiek wol en vilt producten. Ook de biologische imker met verschillende producten. Uiteraard verkoop van producten gemaakt door de dagbesteding en nog meer kleine kramen met zelfgemaakte leuke handige producten, wellicht alvast wat cadeautjes voor de decemberfeestdagen.

Naast de marktkramen worden paddenstoelen excursies in de natuurtuin georganiseerd én voor de kinderen is een open kinderatelier met herfstknutsels.
Om dit allemaal nog met herfstgeuren te omlijsten, wordt er door de dagbesteding een heerlijke pompoensoep gemaakt en de pannenkoeken mogen natuurlijk niet ontbreken. U bent allen van harte welkom. Vergeet niet contact geld mee te nemen, want vele kramen hebben geen andere betaal mogelijkheden.

Let op! bij extreem slecht weer wordt de markt afgelast!

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen