woensdag 17 juli 2024
spot_img

Herfstvakantie: blij en boos!

SchatRijk worden in de herfstvakantie!
Ook dit jaar in de herfstvakantie weer drie tópochtenden voor basisschoolkinderen in Dorpshuis Centrum aan de Sportlaan. Knutselen, luisteren, zingen, kijken: dat wordt volop genieten, ’s morgens van 10u tot 12u op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober! Het enthousiaste VakantieBijbelWeek-team van de Gereformeerde Kerk Andijk gaat samen met de kinderen al luisterend, zingend en knutselend schatzoeken in de Bijbel. En ontdekken hoe je SchatRijk kunt worden!

Boos worden in de herfstvakantie?
Woensdag komt er iemand naar de VBW die onterecht ergens de schuld van heeft gekregen. En daarom een boze bui heeft. Nou ja, hij spéélt dat hij een boze bui heeft. Samen met de kinderen slaat hij er in het begin van het programma stevig op los, legt hij uit wat het is om een boze bui te hebben, gaat hij stampvoeten en met tanden knarsen, maakt hij een boosheids-top-vijf en houdt hij een wedstrijd boos gezicht maken. Die ‘iemand’, dat is christelijke cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden. Hij komt naar Andijk met zijn kindervoorstelling ‘Ik timmer erop los”, waarin hij vertelt dat de hoofdpersoon van de Bijbel óók wel eens onterecht ergens de schuld van heeft gekregen en zelfs weleens boos was.

Kom jij ook …
… genieten en (een beetje) boos zijn in de herfstvakantie? Gratis toegang voor kinderen van 4 tot 12 en we beginnen om 10 uur. Let op: woensdag begint de voorstelling meteen om 10.00 uur precies! Dan gaat de deur dicht, te laat is: jammer! Zie ook de advertentie elders in deze Andijker.

VBW in de herfstvakantie
Voor de ouders die nog niet bekend zijn met de VakantieBijbelWeek van de Gereformeerde Kerk Andijk: de activiteiten vinden plaats in een sfeer van veiligheid en gezelligheid, waar de kinderen worden bevestigd in wie ze zijn; waar naar hen wordt gekeken met de ogen van Christus. Alle onderdelen zoals zingen, een verhaal vertellen, spelletjes en bidden, zijn erop gericht iets van de liefde van Jezus Christus door te geven. Het VBW-team.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen