vrijdag 12 april 2024
spot_img

Het bestuur van Gemeenschapsveiling Cultura bedankt iedereen!!

Door het werk van onze wijklopers en de gulle giften van vele mensen is er weer een mooie catalogus tot stand gekomen, waar mee de afslagers Peter Swart en Richard de Beer zaterdag wel raad wisten. Gelukkig een mooi aantal mensen in de zaal en onder toezicht van kandidaat notaris Dhr. Jef Augustin, later afgewisseld door mevr Rinske Mantel, gingen de koopjes grif van de hand.

De prijs voor het originele koopje ging dit jaar naar Carlo Vreeken, hij maakte een mooie tuinbank en plantenbak van hout en staal, waar veel animo voor was en kreeg hiervoor entree kaartjes voor de Avond van Andijk voor zijn gezin.
Het winnende lot voor de vroeg aanwezigen ging naar Sylvia de Vries, zij ontving hiervoor een overnachting in de Tiny Float in de jachthaven van Andijk. Het laatste koopje ging om 00.10 uur onder de hamer, samen met de giften werd toen het mooie bedrag van € 26.300,= bereikt.

Siem Visser sloot af met een bedankje voor iedereen, de verenigingen zullen weer blij zijn met onze ondersteuning en zeg het voort, dat de veilingavond leuk is en nodig, zodat er volgend jaar misschien nog meer mensen bij zullen zijn.

Het bestuur bedankt iedereen die, op welke manier dan ook, heeft geholpen om deze avond tot stand en tot zo’n mooi einde te brengen, ook daarbij niet te vergeten de verzorging door het Cultura-team. Wij kunnen niets zonder al die hulp, maar samen heel veel.

Wij zijn nog op zoek naar wijklopers, denk hier eens over na en neem contact op met het secretariaat of een van de bestuursleden voor aanmelding of voor informatie.
Namens Gemeenschapsveiling Cultura, Riet van der Thiel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen