zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Het bestuur van Gemeenschapsveiling Cultura bedankt iedereen!!

Door het werk van onze wijklopers en de gulle giften van vele mensen is er weer een mooie catalogus tot stand gekomen, waarmee we 14 april aan de slag konden gaan.

De start was voor de kinderen, met veel enthousiasme werden de koopjes aan de kinderen aangeboden door Peter Swart en Richard de Beer en met evenveel enthousiasme werd er door de kinderen geboden, waarbij een leren voetbal wel erg in trek was. Na de opening door Siem Visser, met enige uitleg over de veiling, vervolgden de afslagers de catalogus, de zaal was gelukkig goed gevuld, met flinke snelheid gingen de koopjes van de hand.

De prijs voor het meest orginele koopje werd dit jaar toegekend aan Jinte vd Gruiter, Dieuwke en Ymke Mantel, zij boden aan voor 5 andere jonge meiden, om samen te gaan winkelen met shop tegoed, ze kregen € 50,00 voor hun leuke idee, lekker om mee te nemen bij het shoppen.

Het winnende lot voor de vroeg aanwezigen ging naar mevrouw Gre Rood, zij ontving hiervoor een diner voor 2 bij Het Kerkje.
Onder toezicht van notaris Mevr. Rinske Mantel, ging het laatste koopje om 00.10 uur onder de hamer, samen met de giften werd toen het mooie bedrag van
€ 23.000,00 bereikt.

Siem sloot af met een bedankje voor iedereen, de verenigingen zullen weer blij zijn met onze ondersteuning en zeg het voort, dat de veilingavond leuk is en nodig, zodat er volgend jaar misschien nog meer mensen bij zullen zijn.
Het bestuur bedankt iedereen die, op welke manier dan ook, heeft geholpen om deze avond tot stand en tot zo’n mooi einde te brengen, ook daarbij niet te vergeten de verzorging door het Cutura-team. Wij kunnen niets zonder al die hulp, maar samen heel veel.

Wij zijn nog op zoek naar wijklopers, denk hier eens over na en neem contact op met het secretariaat of een van de bestuursleden voor aanmelding of voor informatie.

Tot volgend jaar. Op zaterdag 21 april 2018.

Namens Gemeenschapsveiling Cultura, Riet van der Thiel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen