zaterdag 13 april 2024
spot_img

Het buiten zwemmen komt eraan!

Koop nu je zwemabonnement online: www.deweid.nl; op 1 mei is de start van seizoen 2021!

Schoonmakers bedankt!
Het weer werkte perfect mee afgelopen zaterdag. In de stralende zon werd door een flinke groep vrijwilligers hard gepoetst, gebezemd, gesopt en koffie gedronken. Het zwembad dankt zijn bestaan en de opening aan dit soort inzet van de Andijkers; reuze bedankt daarvoor! Komende week vindt er nog wat onderhoud aan de installatie plaats maar de bassins zijn inmiddels al helemaal vol. Tot binnenkort!

En de eerste nieuwsgierige bezoekertjes kwamen al even langs.

Maandag inspectie door de omgevingsdienst
Sinds een paar jaar heeft De Weid er een goede gewoonte van gemaakt om de Omgevingsdienst Noord Holland Noord te vragen om vlak voor de opening van het seizoen het complex te inspecteren. Deze dienst (voorheen RUD (Regionale UitvoeringsDienst)) is belast met het toezicht op naleving van de wettelijke regelgeving voor zwembaden. Daarna volgt dan nog de verplichte keuring van glijbaan en speeltoestellen en is De Weid weer up to date!

Vrijwilligers gezocht
Vind je het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Niet moeilijk en in een positieve sfeer de gemeenschap helpen? Je bent van harte welkom! Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl. Bedankt!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen