maandag 22 april 2024
spot_img

Het EK voetbal is begonnen

Een jaar lang wachten, maar nu gaat het EK voetbal door. Helaas gelden er nog wel beperkingen. Het grote oranje gedruis is er niet bij. “Wij -van Kuin Makelaardij- hadden tijdens het vorige WK een speelschema gemaakt en hebben dat dit jaar voor het EK ook gedaan. We krijgen hele leuke reacties, maar zien dat het oranjegevoel nog moet komen.”
De eerste wedstrijd voor het Nederlands elftal is gewonnen met 3-2. Voorzichtig zien we meer straten oranje kleuren. Zal de oranje koorts gaan stijgen als ze doorgaan en verder komen?

Klein gezelschap
Wat meespeelt is, dat je niet met grote groepen kan kijken naar de wedstrijden. Anders kon je in het café gezellig samen kijken of vrienden en familie uitnodigen en lekker in je (nieuwe) huis samen van de wedstrijden genieten. Door de beperkingen kijken we met een klein gezelschap thuis en dat is toch anders.

(Reserve) bondscoach
“Met het EK speelschema hopen we, dat er thuis wat oranjegevoel komt en iedereen kan genieten van de gezelligheid. Of je nu voetballiefhebber bent, reserve bondscoach of het gewoon gezellig vindt om samen te genieten.

Ook leuk!
“We hebben aangegeven wat de waardestijging van woningen is. Heb je je woning gekocht in 2016, dan is de gemiddelde waardestijging 60%. Dat kijkt toch even lekkerder naar het EK toch? Wie weet wat er over 4 jaar weer te zeggen valt?

Speelschema ophalen
“De schema’s die we hebben gemaakt hebben we bij Sporting Andijk uitgedeeld en we hebben ze op diverse plaatsen afgegeven en verspreid. Als u nog een poster wilt hebben, we hebben er nog een paar over dus kom gerust even langs voor een gratis EK speelschema op Visserspad 1.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen