dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Het is ook zomer in het hoedenmuseum

Koos Dol kwam even aan in het hoedenmuseum ‘Zet ‘m op’’. Hij vroeg of ik nog nieuwe items had en/of er nog wat veranderd was.
Toevallig hadden de 2 dames/etalagepoppen afgelopen maandag net andere jurken aangekregen met de diverse accessoires die erbij horen.
Margreet Hoogeveen helpt mij met opstellen. Deze keer gaan de dames naar het strand en hebben allebei een tas met een badpak mee en een (oude) libelle om te lezen. Ze huren een strandstoel met handdoek erbij.
Cor helpt altijd even, want een van deze dames heeft haar armen er zo goed inzitten, die moet je er uit slaan. De kinderpoppen gaan makkelijker in de kleren, daarbij hoeft Cor niet aan te pas te komen.
De kinderpoppen zijn ook klaar voor de zomer. Zij gaan een tent (tipi) bouwen van bamboestokken. En hebben een kleed mee met touw, knijpers e.d. Ze hebben een trommeltje en thermoskan mee van moeders, uiteraard met wat lekkers en limonade erin.

Uiteraard hebben zij er de juiste hoofddeksels bij. Zo verandert er toch geregeld wat in het hoedenmuseum. In augustus al weer 17 jaar geopend

Waar bloift de toid!
U bent van harte welkom.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen