zondag 26 mei 2024
spot_img

Het is weer kermis in Andijk!

De Andijker met daarin de kermisbijlage 2022 ligt vandaag weer op de mat in heel Andijk. Een traditie die inmiddels al heel wat jaren terug gaat en waar door velen naar wordt uitgekeken. Een krant vol foto’s van eerdere edities.

Hoewel we ons uiterste best doen kan het zijn dat een foto toch al eens eerder is geplaatst of dat mensen op de foto inmiddels zijn overleden. Excuses hiervoor.

Op de foto  
De fotografen van de Andijker lopen ook  dit jaar weer rond op de kermis. Spreek ze aan en laat je –samen met vrienden, familie of totaal onbekenden- op de foto zetten. Dat kost je niks en de foto zou dan zomaar in de Andijker kunnen staan. Je krijgt geen kaartje dat je moet bewaren, je krijgt wel een mooie herinnering aan onvergetelijk mooie dagen.

Stuur ons jouw foto
Maak mooie selfies en zet elkaar op de kiek. Wie weet vind je jezelf in een volgende Andijker terug. Zelf een mooie foto gemaakt die wij mogen gebruiken, stuur hem (liefst voorzien van de namen) in een zo groot mogelijk formaat naar de redactie op info@andijker.nl o.v.v Kermis Andijk 2022. Doe dit zo snel mogelijk!

Veel plezier  
Regionale bedrijven dragen de kermis een warm hart toe en ook de redactie van de Andijker wenst iedereen een hele fijne en gezonde kermis en daarbij veel leesplezier! We mogen weer en samen kunnen we er een geweldig feest van maken! Ook digitaal U vindt de Andijker op o.a. Facebook en Instagram en via de website www.andijker.nl kunt u de krant ook digitaal lezen en uiteraard delen met vrienden en bekenden over de hele wereld. Dat geldt niet alleen voor de kermiskrant, maar ook voor de overige uitgaven van de Nederlandse: De Streker editie Stede Broec en Drechterland.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen