woensdag 17 juli 2024
spot_img

Het Lions-Opmeer-Medemblik-Golf-Open op vrijdag 1 september

Voor de 23e keer wordt er op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof gestreden om de Lions-Opmeer-Medemblik-Golf-Open-bokaal en nog diverse andere prijzen. Je bent van harte welkom op dit jaarlijkse evenement. Golfers lopen achttien holes. Niet-golfers kunnen in een clinic kennismaken met het golfspel. Onder deskundige leiding leer je afslaan, pitchen, putten en als toegift loop je een paar holes om het geleerde toe te passen.

Vanaf 11.30 uur ben je welkom en staat er koffie/thee en een broodje klaar en maak je kennis met de andere deelnemers. Vaste deelnemers halen met elkaar herinneringen op van de vorige keren.
Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.00 uur zijn er hapjes en start de loten- verkoop voor mooie prijzen. Om 17.45 uur is de prijsuitreiking voor de wedstrijd en de clinic. De barbecue begint rond 18.15 uur en om 19.30 uur worden de cheques aan de goede doelen uitgereikt. Als laatste volgt de trekking van de verloting en is er nog een veiling.

Deelnemers aan de wedstrijd betalen € 75,00 pp; voor de clinic betaalt u € 50,00 pp. De barbecue kost voor belangstellenden en supporters € 20,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan De Vlietlanden gaat de totale opbrengst naar de goede doelen: Dorcas, Inloophuis Medemblik en Kinderkledingwinkel, eveneens uit Medemblik.

Meld je nu snel aan bij de organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open en download het aanmeldformulier van onze site www.lionsopmeer.nl en mail het ingevulde aanmeldingsformulier naar: bsbrugman@gmail.com of bel: 06-53107488.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen