woensdag 22 mei 2024
spot_img

Het Verisure alarmsysteem: van camera tot meldkamer

Verisure alarmsysteem is een geïntegreerd beveiligingssysteem, met de meest innovatieve technologie om de beveiliging van alle soorten woningen en kleine bedrijven te garanderen. Verisure is de marktleider in alarmsystemen in Europa, met 30 jaar ervaring en meer dan 4 miljoen tevreden klanten in Europa en Latijns-Amerika die op ons vertrouwen om hun woning of bedrijf te beschermen met alarmen. Ons draadloos alarmsysteem combineert verschillende soorten componenten die zijn ontworpen om jouw woning of bedrijf te beschermen en om de inbrekers weg te houden.

Gecertificeerd alarmsysteem met melding aan politie en surveillant
De alarmsystemen voor woningen en bedrijven die door Verisure worden aangeboden, voldoen aan alle beveiligingseisen. Ook volgen wij verplichte verificatieprocedures voor alarmmeldingen om directe reactie van de politie te kunnen garanderen. Op deze manier zorgt het Verisure alarmsysteem altijd dat in geval van een inbraak of noodgeval de meldkamer direct de politie, brandweer of ambulance op de hoogte brengt. Daarnaast biedt Verisure zijn klanten kosteloze interventies van surveillanten.

ls ze niets zien, kunnen ze niets stelen!
Bij Verisure streven we ernaar om jou te voorzien van de beste bescherming voor jezelf, jouw woning en jouw meest dierbare bezitten. Daarom is de ZeroVision de nieuwste aanvulling op het Verisure alarmsysteem. Dit apparaat creëert een rookgordijn in de ruimte waar het is geplaatst en is ontworpen om het zicht van een inbreker compleet te verhinderen.

Iedere seconde telt
Wij weten als geen ander dat bij een inbraak iedere seconde telt. Met de ZeroVision kunnen wij direct actie ondernemen om de inbreker te stoppen. De aangewezen ruimte zal binnen 45 seconden volledig volstromen met een dikke rook, waardoor inbrekers geen hand meer voor ogen zien en zich snel uit de voeten zullen maken. Als de inbreker toch in de ruimte vol rook blijft, wordt de mogelijkheid om iets te zien of objecten te herkennen aanzienlijk verminderd, waardoor de kans op diefstal afneemt.

Meer dan alleen inbraakbeveiliging
Inbrekers zijn niet het enige gevaar dat op de loer kan liggen. Het kan ook zijn dat er een medisch noodgeval is dat toeslaat. Vooral oudere mensen kunnen er veel baat bij hebben dat zij meteen alarm kunnen slaan zodra er sprake is van een noodgeval. De minuten die de hulptroepen hierdoor eerder kunnen arriveren, kunnen van levensbelang zijn. Naast de directe medische hulp die het alarmsysteem zal bieden, zal het ook de algemene gevaren waarnemen, zoals brand of lekkage.

Bent u benieuwd wat het Verisure alarmsysteem voor u kan betekenen? Bel dan Jeroen voor een GRATIS beveiligingsscan en demonstratie.

Jeroen Vroegop, Beveiliging expert Verisure. 06 23 00 28 12
Jeroen.vroegop@verisure.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen