dinsdag 16 april 2024
spot_img

Het was weer genieten op Kermis Andijk

18-19-20 oktober kermis bij sporthal de Klamp
Het weerbericht voorspelde flink wat regen voor afgelopen weekend. Tijdens de Kermis Andijk was het echter grotendeels droog. Met af en toe een voorzichtig zonnetje erbij, was het extra leuk om een rondje kermis te doen.
Onze fotografen werden getrakteerd op enthousiaste reacties. Spontaan kwamen groepjes vragen of zij op de kiek gezet konden worden. Volgt u ons op social media en heeft u de foto’s ook al geliked?

Attracties en lekkers
De botsauto’s, zowel voor groot als voor klein blijft dit een leuke bezigheid. Daarna een rondje vliegen in de zweef of door elkaar geschud worden op de bank. Even pauze nodig? Dan waren er heerlijke zoete lekkernijen te koop. Met de familie of vrienden nog even een drankje en genieten.

In de Klamp
Er was Kinderdisco in de sporthal. De lampjes op de vloer dansten mee. Moe zijn de kinderen niet te krijgen. Op elk nieuw nummer swingen ze mee. Gelukkig staan er voor papa, mama en opa of oma bankjes klaar. Kijken en genieten! Na de brunch op zondag was het tijd voor allerhande spellen. Iedereen had plezier, door mee te doen of toe te kijken.
Foto’s: Olga en Maud de Boer

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen