zaterdag 13 april 2024
spot_img

Het ZilverHuys verzorgt bijzondere cadeaus en aandenkens

“De ene dag heb ik contact met een trotse oma die iets bijzonders zoekt voor haar net geboren (achter)kleinkind. De volgende klant wil zijn geliefde verrassen met een mooi sieraad. Ik heb het mooiste beroep van de wereld, dat ik daar een bijdrage aan mag leveren,” vertelt Angelique van Het ZilverHuys Andijk.

“We hebben een online webshop met allerhande schitterende cadeautjes. De collectie is al zeer uitgebreid, maar nog steeds komen er nieuwe items bij. De website hebben wij in eigen beheer, dus is deze altijd up-to-date. Naast de verzilverde spaarpotten en bestekjes van het bekende konijntje Nijntje hebben we nu ook de Delfsblauwe Nijntje toegevoegd wegens haar 65e verjaardag.”

Het begin
In 2005 werd er gestart met de online verkoop van houten speelgoed. Bij het zoeken naar leuke items om de collectie aan te vullen trof Angelique een leverancier van verzilverde kindergeschenken. Ze nam deze op in de collectie. Het houten speelgoed werd steeds minder gangbaar en er werd gedacht over een nieuwe lijn van mogelijkheden.

Mooi aandenken
Bij het overlijden van Angelique’s moeder in 2007 werd er gezocht naar een passend aandenken. “Mijn moeder hield heel erg van mooie dingen en ze was dol op ‘glim’. Zo kwam ik opnieuw terecht bij de catalogus van de verzilverde geschenken. Hier werd ik verrast door verzilverde rozen. “ Dat moment besloten we helemaal over te stappen naar bijzondere cadeaus en aandenkens, mooie dingen en met een beetje ‘glim’. Het ZilverHuys is daar het resultaat van.”

De geschenken
Wie een kijkje neemt op de website zal versteld staan van de vele mogelijkheden. “We hebben 70 soorten bestekjes die gratis kunnen worden gegraveerd. Te beginnen bij het babybesteksetje of een heuse vliegtuiglepel. Ook voor tieners is er een passend en gepersonaliseerd bestek te koop. Naast natuurlijk het ‘echte’ bestek in de uitgebreide collectie. En de vele soorten spaarpotten niet te vergeten!”

Geschenken service
Met Valentijnsdag voor de deur zijn de verzilverde rozen natuurlijk een geweldig cadeau. Verder zijn er kettinkjes met hangers in de vorm van een hart of een sleutel die geliefden elkaar cadeau kunnen doen. “De geschenken kunnen door ons zorgvuldig worden ingepakt en rechtstreeks aan de krijger verzonden worden. Of u ontvangt het pakketje bij u thuis en kunt het zelf overhandigen.”

Bedrijven kennen ons
In het klantenbestand van Het ZilverHuys zijn inmiddels ook bedrijven te vinden, waarvoor zij de presentjes mogen verzorgen. “Er is een bank die bij elke geboorte een spaarpot aan de jonge ouders laat versturen. Geschenkartikelen met bijvoorbeeld een bedrijfslogo mogen wij regelmatig verzorgen bij jubilerende werknemers. Het is een bijzonder fijne samenwerking.”

Online, maar persoonlijk
Het ZilverHuys heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website www.hetzilverhuys.com. Daar ziet u de uitgebreide collectie en leest u meer over de mogelijkheden, de besteltermijn en het personaliseren. “Komt u er niet uit, dan belt u met 0228-527 263 en krijgt u Angelique rechtstreeks aan de lijn. “We hebben een online webshop, maar met echte mensen aan de knoppen. We zijn er dus ook om u persoonlijk te adviseren, te helpen en te zorgen dat uw cadeau precies zo wordt als u had gehoopt! In Andijk bezorgen we natuurlijk gratis met code: BEZORGENANDIJK.”

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen