dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Het zomerweer komt eraan!

Koop nu je zwemabonnement online: www.deweid.nl; op 28 April de start van seizoen 2018! Online kreeg je al 5 euro korting op de aanschaf maar wie voor de opening op 28 april koopt ontvangt ook nog een extra korting waardoor een totaal voordeel kan oplopen tot tien euro!

Zwemles? Nu inschrijven!
De Weid is blij dat we ook dit seizoen weer A/B- en C-leszwemmen kunnen aanbieden. De lessen starten op 14 mei aanstaande. Interesse of vragen? Check de website. Opgeven kan tot 4 mei via zwemlessen@deweid.nl. Afzwemmen is op 15 september van dit jaar.

Schoonmakers bedankt!
Het zwembad en de speelweide zijn startklaar dankzij de vrijwilligers op de schoonmaakdag; namens alle zwemmers van Andijk; reuze bedankt!

Komende week vindt het onderhoud aan de CV-installatie nog plaats en laten we ons -op initiatief van De Weid- inspecteren door het RUD (Regionale UitvoeringsDienst). Het RUD is belast met het toezicht op naleving van de wettelijke regelgeving voor zwembaden. Volgende week volgt dan nog de verplichte keuring van glijbaan en speeltoestellen is De Weid weer up to date!

Vrijwilligers gezocht!
Vind je het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Niet moeilijk en in een positieve sfeer de gemeenschap helpen? Je bent van harte welkom! Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl. Bedankt!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen