maandag 20 mei 2024
spot_img

HNTM Naomi Sauer komt uit Andijk

Naomi Sauer (22 jaar) is ongeveer dertien jaar geleden vanuit Purmerend naar Andijk verhuisd. In het dorp heeft ze haar tienertijd doorgebracht en wonen haar vrienden. Inmiddels kent heel Nederland haar! Want Naomi is één van de deelnemers van Hollands Next Top Model (HNTM) en inmiddels doorgedrongen tot de laatste acht.

Naomi is een prachtige meid om te zien. Ze is lang en heeft ‘de juiste maten’. Daarnaast is ze ook nog slim en momenteel bezig met de afrondende fase van haar opleiding Leisure Management. “Het is inderdaad allemaal heel druk, maar ik ben ontzettend gedreven en ga er vol voor om mijn doel wil bereiken,” vertelt Naomi. “Als je iets echt wilt, zal je er hard voor moeten werken en dan kunnen je dromen waarheid worden.”

Inschrijving op fb
Naomi heeft al meerdere modellenklussen gedaan voor onder andere de Coolcat en de Fashionweek. Niet alleen in Nederland, maar ook is zij enige tijd in Athene, Barcelona en Milaan geweest. “Een geweldige ervaring, waar ik echt hele mooie dingen heb mogen doen,” blikt ze terug. De laatste tijd was het modellenwerk een beetje op een laag pitje geraakt, omdat haar studie veel tijd vroeg en ze dat ook erg belangrijk vond om goed af te ronden. Bij toeval kwam de inschrijving voor HNTM op Facebook voorbij. “Ik heb me aangemeld. Als je het niet probeert, weet je zeker dat het niet lukt. Dat er duizenden meisjes en jongens zouden aanmelden wist ik en ik was dan ook blij én verbaasd dat ik een telefoontje kreeg dat ik werd uitgenodigd voor de eerste casting dag!”

Foto aangeleverd

Fanatiek sporten
Meteen werd Naomi weer gespot in de sportschool. “Je kunt nog zulke mooie ogen hebben of fotogeniek zijn, als je er goed uit wilt zien moet je er hard voor werken. Ik ook! Dus die weken werd ik wel 6 maal per week sportend gezien.” Naomi vertelt: “Mensen uit de buurt reageren allemaal erg leuk en leven erg mee met mijn avontuur. De laatste tijd hoor ik steeds vaker dat ik meer en meer mezelf wordt op tv. Dat is een mooi compliment. “

Volg Naomi en steun haar
Wie wil weten hoe het verder gaat met Naomi kijkt natuurlijk wekelijks naar de HNTM uitzending op RTL5. Via pooms.nl en op Instagram HTNM_Naomi kun je haar wekelijkse blog en fotoverhaal volgen. Zo hoef je niks te missen van onze lokale sympathieke beauty.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen