donderdag 18 juli 2024
spot_img

Hobby- en kunstmarkt bij Molen de Hoop

Molen de Hoop biedt zondag 24 juni podium aan tientallen kunstenaars en hobbyisten. Deze markt vindt plaats rondom de molen aan het Zijdwerk. Tussen 12.00 en 17.00 is er volop vertier voor het hele gezin. Vanaf 11.00 uur is de molen en het terras al voor u geopend.

Op deze hobby- en kunstmarkt is de collectie van creatieve mensen uit geheel West-Friesland te bewonderen. De veelzijdigheid van deelnemers is enorm. Schilderijen, keramiek, glaskunst, fotografie, hobby- en knutselartikelen, brocante, babyartikelen, mozaïek, gehaakte knuffels, quilten, groendecoraties, glaskralen enz. U kunt artikelen bekijken en bewonderen en uiteraard een aankoop doen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunt u deelnemen aan workshops.

Serenade en kinderplezier
De markt begint om 12.00 uur en wordt geopend met een serenade door Fanfare St. Caecilia. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Gratis ravotten op het springkussen, knutselen en geschminkt worden. Voor een kleine bijdrage kun je ook heerlijke poffertjes eten.

Muzikaal terras
Op het terras zorgt DJ Antoon Stavenuiter voor gezellige muziek, dus dat wordt swingen. Ook kunt u hier uitrusten en gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje.
Kom naar deze gezellig Hobby-en kunstmarkt en geniet van een prachtige dag!

Kijk voor meer informatie op www.wervershoofsemolen.nl en volg ons op Facebook.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen