maandag 24 juni 2024
spot_img

Hockeyclub Enkhuizen start met trimhockey voor volwassenen

Voor iedereen in Enkhuizen en omstreken die op recreatieve basis wil gaan hockeyen start WFHC Enkhuizen in januari 2018 met trimhockey voor volwassenen.

Mensen met weinig of geen hockeyervaring, die aan hun conditie willen werken en het leuk vinden om spelenderwijs bekend te worden met hockey zijn van harte welkom. Maar ook komt de Enkhuizer hockeyclub graag in contact met herintredende hockeyspelers die hun oude sport weer op willen pakken.

Bij Trimhockey wordt op een ongedwongen manier gewerkt aan techniek, tactiek en conditie. We spelen op het hockeyveld van WFHC Enkhuizen, gelegen op het Sportpark Immerhorn (naast de kantine van voetbalvereniging Dindua). We starten 18 januari 2018 en spelen iedere donderdagavond (uitgezonderd de schoolvakanties) van 19:30 tot 20:30 uur, tot en met 19 juli.

De eerste drie lessen zijn proeflessen, daarna bedragen de kosten 127,50 Euro. Op het veld dragen we scheenbeschermers en wanneer we een partijtje spelen ook een bitje. Hockeysticks worden voor de proeflessen beschikbaar gesteld door de vereniging.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar activiteiten@hockeyclubenkhuizen.nl o.v.v. Proeflessen Trimhockey.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen