dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Hoe goed kent u uw huid? Meten = weten!

De beste behandeling van de huid begint na een uitgebreide huidanalyse. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet. LNC Huidverbetering aan de Handelsweg 33E in Andijk werkt met de nieuwste technologie op het gebied van analyse: de Skin Analyser van Skeyndor. Binnen een half uur weet u precies waar u aan toe bent, wat uw huid nodig heeft en welke behandeling en producten u kunt toepassen voor de beste verzorging.

Wat doet de Skin Analyser precies? De Skin Analyser is een uitgebreid digitaal huidanalyse apparaat dat werkt met foto’s van huid en huidlagen. Er wordt gekeken naar:
Huidtype: talgklier werking: droog, vet of gecombineerd
Hydratatie: vocht niveau in de huid en vochtlijntjes in je huid
Rimpelvorming en rimpeldiepte
Huidstructuur: van fijne tot verwijde poriën
Roodheden in de huid: van kleine adertjes tot rosacea
Pigmentaties: van sproetjes tot grote pigmentaties
Keratine: verhoorning van de huid; hoe dik is je huid
Verstopte poriën: puistjes en onzuiverheden
Deze analyse geeft inzicht in je huid, geeft aandachtspunten weer en is leidend voor een optimaal behandel–en product advies. We kunnen altijd terugkijken om te vergelijken met eerdere analyses! Kortom: meten = weten!

Resultaten
Tessa Hoogendoorn-Ligthart en Talitha Klein Gunnewiek hebben jarenlang ervaring op het gebied van huidverbetering. “Werken op het gebied van huidmeting met de Skin Analyser is de beste manier om de behoefte van de huid weer te geven”. Als de analyse eenmaal is uitgevoerd kan de behandeling beginnen en weten de huidspecialistes precies wat iedere cliënt nodig heeft: “Iedere huid vergt een andere aanpak want dit is voor iedereen persoonlijk. Hier ligt voor ons dan ook de uitdaging en voldoening van het vak”.
Door op deze gerichte manier te werken worden er geweldige resultaten behaald. Niet alleen door de analyse en behandelingen bij LNC Huidverbetering, maar ook door de huid thuis goed te verzorgen zijn grote, maar ook kleine problemen al snel verleden tijd. Immers, elke huid is te verbeteren!

LNC Huidverbetering is ook gespecialiseerd in rimpels verminderen en vervagen en ontsierende pigmentstoringen aanpakken. Maar ook simpelweg de conditie van de huid verbeteren is wat ze volop doen!  “Onze filosofie is, dat we ieder mens in staat stellen de eigen huid optimaal te verbeteren en te verzorgen. Herstel van de beschadigde huid en behoud van de gezonde huid, daar gaat het om!”

LNC HUIDVERBETERING
Handelsweg 33e
Andijk
06 373 14148

 WWW.LNCHUIDVERBETERING.NL

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen