maandag 22 april 2024
spot_img

Hoe kunnen we samen de wereld een beetje mooier maken?

“Invloed met impact” dat is het thema van de Internationale vrouwendag op maandag 8 maart. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Er zijn in de gemeente Medemblik elke dag vele vrouwen actief om de wereld om ons heen een beetje mooier te maken. Eén van de mogelijkheden om dat te doen is de politiek, waarin de stem van de vrouw best wat harder mag doorklinken, aldus wethouder Andrea van Langen. Maar dat geldt ook voor het verenigingsleven en het bedrijfsleven. Een vrouw uit onze gemeente die hier elke dag mee bezig is, is Monique Ravenstijn.

Monique Ravenstijn is oprichter van Jeelink. Als vijfde generatie binnen een grootgruttersfamilie is zij zelf sinds 1999 actief als zelfstandig ondernemer in de supermarktbranche. Zij runt twee Jumbo supermarkten: Jumbo Monique in Zwaagdijk en Heerhugowaard. Daarnaast schrijft zij boeken, blogs en artikelen. Enige jaren geleden heeft zij ontdekt waarom zij pakken koffie verkoopt, dit is namelijk haar manier om haar levensmissie te leven. Monique komt elke dag haar bed uit om de wereld een stukje mooier te maken. Bent u ook nieuwsgierig naar haar verhaal? Meld u dan aan voor de online ontbijtsessie met Monique op 8 maart aanstaande van 8.15 tot 9.15. Deelname zonder ontbijt is gratis, deelname met ontbijt kost €15,=.

Wilt u ook geïnspireerd worden? Stuur een mail met uw naam en mailadres naar andrea.vanlangen@medemblik.nl.
Doet u dit het liefst onder het genot van een heerlijk ontbijt? Vermeld dan ook uw mobiele telefoonnummer in uw mail. U ontvangt dan een tikkie en kunt uw ontbijt op 7 maart tussen 10.00 en 19.30 afhalen bij Eetcafé de Kwikkel in Medemblik.

Graag tot ziens op 8 maart.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen