maandag 24 juni 2024
spot_img

Hoe kunt u uw weerstand hoog houden

De herfst is begonnen, blaadjes vallen van de bomen en de temperatuur gaat naar beneden. De kans op griep en verkoudheid neemt in het najaar toe. Hoe houd je je weerstand hoog? Voldoende beweging, voldoende rust en ontspanning helpen zeker.
Het lukt niet iedereen en altijd om gezond te eten. Dan kan je lijf wel wat extra’s gebruiken. Vitamine D3 is zo’n vitamine die probeert om de weerstand hoog te houden. Normaal haalt je lichaam vitamine D uit de zonnestraling in de zomer. Maar nu is dat niet meer voldoende.

Natuurlijke stoffen
Om je weerstand hoog te houden bestaat er een product waar meerdere natuurlijke weerstand verhogende stoffen in zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vlierbes, zink, selenium en koper. Ook vitamine D3 en vitamine ester C, die niet zuur is voor de maag en langer in de weefsels blijft. Het mag gebruikt worden door zwangeren en kinderen vanaf 6 jaar. Ook als iemand andere medicijnen gebruikt, mag het er gewoon bij. Vraag bij uw drogist om meer informatie of kijk gerust op www.solgar.nl
Met vriendelijke groet, Anne.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen