vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Hoe maak ik mijn woning klaar voor de toekomst?

Hoe isoleer ik mijn huis? Welke warmtepomp past het best bij mijn woonsituatie? Wat voor groene subsidiemogelijkheden zijn er? En hoe bespaar ik slim energie? In Gluren bij Duurzame Buren – een initiatief van de zeven Westfriese gemeenten – krijg je met filmpjes een kijkje in huis bij mensen die met dezelfde vragen worstelden en daarmee aan de slag zijn gegaan. Zij hebben de stap gezet om hun huis klaar te maken voor de toekomst.

Inspirerend? Hopelijk. Maar misschien nog niet volledig afgestemd op jouw eigen situatie. Dit jaar doen we het anders. Uitgebreider. Naast de filmpjes van duurzame acties van bewoners kun je tijdens Gluren bij Duurzame Buren 2023 al je ideeën toetsen bij, vragen stellen aan en knelpunten bespreken met de experts.

Van 6 tot en met 13 oktober zijn wij bij jou in de buurt voor maatwerkadvies. Met de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket en ‘gluurstands’. Met energieadviseurs, energiecoaches en subsidiedeskundigen. Een gevarieerd online en live programma, waarin met het Rad van Besparing leuke prijzen te winnen zijn! Met extra aandacht voor alles wat met (natuurvriendelijke) isolatie te maken heeft. Inspiratie wordt aangevuld met kennis en informatie waarmee jij zelf verder kunt. Gluren bij Duurzame Buren 2023 wordt persoonlijker dan ooit.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen