dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Hoe verras jij mama met Moederdag?

Met Moederdag in aantocht hebben ze bij Bakker Koning weer een hele leuke actie bedacht. Je kunt in de winkel een kleurplaat ophalen die je thuis zo mooi mogelijk kunt kleuren. Je mag zelf kiezen of je potlood of liever stiften gebruikt. Is je kleurplaat klaar dan lever je hem weer vóór 28 april in bij de winkel.

Alle ingeleverde kleurplaten worden in de winkels opgehangen. Op 28 april worden de mooiste drie in een enveloppe aan het hoofdkantoor opgestuurd. Daar worden de uiteindelijke winnaars uitgekozen. Alle winkels van Bakker Koning doen mee, ook jouw winkel in Andijk!

Winnaars
Uit elke winkel rolt één winnaar. Totaal worden er 15 winnaars uitgenodigd. Zij mogen samen met één begeleider (niet met mama natuurlijk) langskomen in de bakkerij van Bakker Koning in de Goorn. Daar mogen zij op de zaterdag voor Moederdag zelf een heerlijke taart komen vullen en versieren.”

Daar wil je bij zijn
Alle kinderen die de mooie kleurplaat op tijd bij de winkel inleveren maken kans op deze prijs. De ontvangst van de prijswinnaars gaat natuurlijk samen met een glaasje limonade en wat lekkers. Voor de papa (of opa) die meekomt als begeleider is er ook wat lekkers bij de koffie of thee. Er is een korte rondleiding richting de afdeling banket, waar onder leiding van banketbakker Ronald en enkele collega’s uitleg wordt gegeven.

Aan de slag
Wat kies jij voor vulling? Kies jij voor gele room of liever jam, of wil jij allebei? De bakkers laten je zien wat mogelijk is en jij kiest wat je denkt dat mama graag zou lusten. Daarna moet de taart ook versierd worden. Dat noemen ze ‘opgespoten’ en dat doe je met een spuitzak. Dat kun jij ook leren, de bakker doet het eerst even voor. Maar dan mag je het natuurlijk ook zelf proberen. Nu de decoraties en de garnering nog. Kleine snoepjes of lekkere chocolaatjes, er is keus in overvloed.

Speciaal voor V.I.P
Natuurlijk vindt iedereen het leuk om dit te winnen en willen andere kinderen dan ook heel graag mee met de winnaars. “Helaas is daar geen ruimte voor. De dertig mensen die nu langs mogen komen vullen de ruimte echt al tot een maximum.

Maar niet getreurd, deze actie is niet de laatste bij Bakker Koning. Dus probeer het en lukt het winnen deze keer niet? Dan kun je mama ook verrassen met een heerlijke gekochte taart van je favoriete bakkerij. Wie op tijd besteld, grijpt in elk geval niet mis.”

Kleuren voor mama
Een doos met daarin een echte en zelfgemaakte taart van de lekkerste bakker is natuurlijk een super leuke verrassing voor mama. De winnaars krijgen ook hun winnende kleurplaat mee naar huis als aandenken. Heb je opeens ook zo’n zin in een middagje kleuren?

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen