Michael en Yessica vieren het 1 jarig bestaan van A.A.T. graag met hun klanten en een ludieke actie in de maand mei. Tekst en foto: OdB

Zondag 1 mei zal de feestmaand ter ere van het éénjarig bestaan van Andijk Auto Techniek (A.A.T.) afgetrapt worden met een feestelijke toast. Op het terrein aan de Gedeputeerde Laanweg zal het glas geheven worden met klanten, vrienden, bekenden en anderen die het bedrijf een warm hart toedragen. Vanaf 14 uur bent u van harte welkom voor een glaasje, een hapje en volop gezelligheid mét muziek.

“We zijn één jaar onderweg. Het was een bijzonder jaar. Hard werken, veel investeren, veel keuzes maken. Eigen baas zijn bracht heel wat mooie uitdagingen met zich mee en terugkijkend kunnen we zeggen dat het een goed eerste jaar is geweest.” Michael en Yessica vertellen enthousiast: “Reden voor een feestje dus. Met de mensen die ons het afgelopen jaar wisten te vinden voor reparaties, onderhoud en controles, met familie en vrienden vanwege hun steun, met nieuwe contacten en lokale ondernemers! Komt u ook langs om ons te feliciteren?”

Terugblik en vooruit
Michael: “Het afgelopen jaar hebben we heel wat auto’s mogen ontvangen in de garage in Andijk. Sommige klanten kwamen van het dorp of uit de directe omgeving. Zij gaven aan dat het heel plezierig is dat we zo dichtbij zitten. Toch komen er ook klanten van flink verderop. Vaak gehoord is de opmerking ‘dat het gevoel moet kloppen’. Mensen laten toch een auto achter met het idee dat ze hem goed, veilig onderhouden of gerepareerd terug krijgen voor een schappelijke prijs. Dat zit bij ons wel goed! Onze scores zijn meestal de maximale 5 sterren en daar zijn we best een beetje trots op.” Inmiddels is er een heel jaar voorbij en gelukkig weten deze klanten A.A.T. ook nu weer te vinden voor de jaarlijkse ‘dingetjes’. “Maar ook ontvangen we regelmatig weer ‘nieuwe’ klanten. We heten ze allemaal van harte welkom!”

Meimaand feestmaand
Alle klanten die in de komende meimaand ‘iets’ laten doen aan hun auto loten automatisch mee voor leuke prijzen. Het enige wat men hoeft te doen is de contactgegevens achterlaten. Lokale taartenbakster Yune Beerling verzorgt de prijzen. “We hebben gekozen voor drie heerlijke lokale prijzen: feestelijk, uniek en ambachtelijk handwerk!” vertelt Michael over de te verloten prijzen. “Drie heerlijke driptaarten, af te halen op afspraak, smaak naar keuze en voldoende om met 12 mensen van te smullen. Een mooie samenwerking op het dorp.”


Yune maakt heerlijke taarten. Foto aangeleverd

Taart van Yune
Yessica en Michael hebben zelf al meermaals mogen genieten van de verrukkelijke taarten van de jonge, lokale onderneemster Yune Beerling. “Dat de taarten goed smaken hoeft u niet van ons aan te nemen, maar kunt u het beste zelf proeven. De aardbeien/chocolade variant is onze favoriet! Echter, met meer dan 30 smaakcombinaties, mag u zelf een keus maken welke uw favoriet gaat worden. De winnaars krijgen hem na de feestelijke meimaand van ons. Maar wie niet wint en toch trek heeft gekregen kan ook rechtstreeks bij Yune bestellen. Bestellen kan via e-mailadres info@deliciousbakerys.nl of stuur een Whatsapp aan 06-28 80 13 23. Neem ook maar eens een kijkje op www.deliciousbakerys.nl, ook op Facebook of via Instagram.

Uw auto in goede handen
Michael is de vakman bij A.A.T. die de narigheden (een kapot lampje) en de echte problemen (Je wilt er niet aan denken!) voor u verhelpt. “Niets zo vervelend als een auto die het niet doet. Mensen vertrouwen op hun vervoersmiddel om ze bijvoorbeeld naar werk, familie of een vakantieadres te brengen. Goed onderhoud, regelmatig een beurt en bij ‘rare geluidjes’ meteen laten controleren voorkomt erger.”

Zonnige toekomst
Er zijn nog allerlei plannen voor de toekomst. “We doen er alles aan om onze klanten zo goed en vakkundig mogelijk bij te (blijven) staan. We zorgen dat we steeds dat stapje extra zetten. Niet alles kan tegelijk, maar plannen voor de toekomst zijn er genoeg!”

Contactgegevens A.A.T.
Maak een afspraak voor uw auto en blijf ook tussendoor op de hoogte via Social Media o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn. Andijk Auto Techniek vindt u op Gedeputeerde Laanweg 41a, 1619PB Andijk. Bel 0228 528 795 of mail uw vraag aan info@andijkautotechniek.nl. Of kijk eens op de website www.andijkautotechniek.nl.