woensdag 24 april 2024
spot_img

Hoera voor de (bijna) jarige Andijker!

We zijn bijna jarig! Dat wil zeggen, de Andijker bestaat volgende maand 100 jaar en dat vieren we met een speciale jubileumuitgave die u de laatste dag van maart op uw mat zult vinden.

We vroegen de voormalige uitgevers naar hun verhaal. We spraken fotografen en schrijvers. We hoorden de verhalen van bezorgers en natuurlijk laten we diverse lezers aan het woord.
Onder de lezers is de Andijker een goed gewaardeerde krant.

In honderd jaar tijd is veel veranderd en toch zijn er ook dingen hetzelfde gebleven. Bij ons leest u nog steeds de familieberichten en advertenties, verhalen over lokale helden en bijzondere acties, over voors en tegens.
Heeft u een bijzonder verhaal, meldt het ons. Zo blijft de Andijker ook de komende decennia uw vertrouwde wekelijkse gratis nieuwsblad.

We zijn hard aan het werk om de Jubileumeditie extra bijzonder te maken. Wilt u met uw advertentie of bijzondere verhaal een bijdrage leveren, mail ons dan
(voor 12 maart aanstaande) op info@andijker.nl.

Deze jubileumkrant heeft ook ruimte voor u als adverteerder: er zijn kwart pagina advertentieruimtes beschikbaar voor de speciale jubileumprijs van 100 euro (incl. BTW).

Wilt u uw eigen bedrijf in het zonnetje zetten of de Andijker feliciteren met dit jubileum, of wellicht allebei? U bepaalt de inhoud van uw advertentie. Samen houden we de Andijker aantrekkelijk voor lezers en adverteerders.

Laat ons (voor 12 maart aanstaande) weten of hier er gebruik van wilt maken. Dan kunnen wij uw ruimte alvast reserveren. Er zijn zowel staande als liggende advertenties mogelijk. Geef uw voorkeur meteen aan.

Staande advertentie: 128 mm breed x 190 mm hoog
Liggende advertentie: 260 mm breed x 93 mm hoog

In de editie van 31 maart voor de speciale jubileumprijs van 100 euro (incl. BTW).

Materialen aanleveren in pdf in het juiste formaat uiterlijk voor vrijdag 19 maart 2021
op info@andijker.nl of wij maken de advertentie kosteloos voor u op, gelieve dan z.s.m. uw gewenste tekst en logo etc. toe te sturen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen