woensdag 24 april 2024
spot_img

Hoorns Oldtimerspektakel tijdens Superkoopzondag op 28 juli

Op de Superkoopzondag van 28 juli wordt in de binnenstad het Hoorns Oldtimerspektakel georganiseerd.Dit wordt een groots autospektakel met zo’n 150 automobielen die door de gehele binnenstad staan opgesteld. Een groot aantal deelnemers is afkomstig uit de regio maar er komen deelnemers met hele bijzondere auto’s uit het hele land naar Hoorn! Een deskundige jury beoordeelt daarna de auto’s in drie bouwjaarcategorieën, die tot en met 1950, 1951-1979 en vanaf 1980. De jury kent prijzen toe naar eigen inzicht, dus bijvoorbeeld voor het origineelste geheel, best gerestaureerde auto of het mooiste geheel van eigenaar/auto.De show wordt rond vier uur afgesloten met een defilé over de Gedempte Turfhaven.

Marilyn Monroe lookalike Debra Bakker gaat met de deelnemers op de foto en er is gezellige muziek van Huub & Henk! Verder is er de gezellige Zondagse Markt met heerlijke en eerlijke producten te vinden.
Bij een bezoek aan de Hoornse binnenstad mag u de prachtige haven eigenlijk niet overslaan, dit heerlijke plekje verdient de aandacht. Het is heel goed lopend vanuit de binnenstad te bereiken, het kost u maar een paar minuten om er vanaf de Roode Steen te komen. Deze zondag vindt daar de jaarlijkse open waterzwemwedstrijd Ter Rede van Hoorn plaats.

Meer informatie over de evenementen in Hoorn vindt u op www.ikhouvanhoorn.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen