In de komende jaren heeft Hoppenbrouwers Techniek meerdere mooie installatieprojecten in West-Friesland. Foto's aangeleverd

Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek heeft in de komende jaren meerdere mooie installatieprojecten in West-Friesland. Zij verzorgen daar de elektrotechnische werkzaamheden voor diverse drinkwaterbedrijven en waterschappen. Om het uitvoerende team te versterken, zoekt het bedrijf nu elektromonteurs in de regio die een nieuwe uitdaging aan willen gaan.

Vacatures in Andijk
Eén van de projecten is bij een drinkwaterzuiveringsinstallatie in Andijk. In deze toffe omgeving kunnen elektromonteurs, van beginnend tot leidinggevend, werken aan complexe installaties. Zij gaan aan het werk onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek Utrecht, maar werken gewoon in de buurt. Hiermee worden de reisafstanden zeer beperkt.

Ook elektrotechnici die liever alleen in de (luxe) woningbouw of utiliteit willen werken, zijn ook van harte welkom om eens kennis te maken. In de omgeving van Amsterdam zijn er genoeg uitdagende projecten die vanuit de vestiging in Haarlem verzorgd worden.

De ruim 1650 medewerkers staan op één binnen het bedrijf.

Over Hoppenbrouwers Techniek
Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1650 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

Interesse?
Kom vrijblijvend kennismaken via werkenbijhoppenbrouwers.nl/kennismaken!