donderdag 18 april 2024
spot_img

Huiskamer Andijk voor ouderen start op 1 augustus

Door het wegvallen van de ontmoetingsruimte in Sorghvliet, was er ook geen plek meer voor ouderen om elkaar zomaar gezellig te ontmoeten bij een kop koffie. Daarom zijn de Dorpsraad Andijk en KBO/PCOB al in 2020 in gesprek gegaan en in samenwerking met de gemeente Medemblik op zoek gegaan naar een leuke ontmoetingsplek voor ouderen, een Huiskamer voor Andijker senioren!

Die plek is gevonden in het gebouw waarin ook het Jongerencentrum, The Future, huist aan de Sportlaan 1A in Andijk Centrum, vlakbij het winkelcentrum Beldershof.

De “Huiskamer Andijk” voor Andijker senioren…
In een ongedwongen ambiance kan men bijkletsen bij een kop koffie na de boodschappen of een bezoek aan de huisarts of gewoon zomaar. Ouderen zijn daar vanaf 1 augustus 2021 van harte welkom op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur voor een gezellig bakje koffie of thee en voor een praatje!
De Huiskamer Andijk wordt gedragen door de plaatselijke afdelingen van PCOB, KBO, LSOB en De Zonnebloem. De Dorpsraad Andijk zal zich, zodra de “Huiskamer” in gebruik wordt genomen en zelfstandig draait, weer terugtrekken zoals dit ook gebeurde bij de totstandkoming van The Future. Het bestuur van de jongerencentrum ziet de ‘Huiskamer Andijk’ als een welkome medegebruiker van het gebouw.

De Huiskamer Andijk wordt verzorgd door vrijwillige ouderen. Wil jij ook meehelpen in de Huiskamer Andijk? Neem dan contact op met de Dorpsraad Andijk: dorpsraadandijk@gmail.com of 0228 75 18 98 alleen op werkdagen van 13:00 tot 18:00 uur. Ben je lid van de PCOB of KBO dan kan men zich ook aanmelden bij het secretariaat van deze organisaties.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen