donderdag 22 februari 2024
spot_img

Huiskamer van Andijk ontvangt € 750 voor “Beste Buurtidee”

Afgelopen vrijdag ontving de Huiskamer van Andijk een cheque ter waarde van € 750 van de Huurdersraad “De Driehoek” van de Woningstichting Het Grootslag.

Annemarie Kooiman, lid van de stuurgroep Huiskamer van Andijk namens de PCOB, ontving uit handen van Johan Hupkens van de Huurdersraad, de cheque voor het ‘Beste Buurtidee’. Foto’s: © G. van Keulen.

Johan Hupkens, voorzitter van de huurdersraad, in bijzijn van Kees Sijm (bestuurslid huurdersraad) overhandigde de cheque aan Annemarie Kooiman van de stuurgroep van de Huiskamer van Andijk en werd omringd door een aantal vrijwilligers van de Huiskamer. Op de achtergrond konden een aantal bezoekers van de Huiskamer, de overhandiging meemaken.

Johan Hupkens memoreerde dat het Beste Buurtidee feitelijk voor iedereen is en dat wanneer de raad daartoe besluit, wordt een deel van het bedrag wat noodzakelijk is geschonken om e.e.a. mogelijk te maken.

Annemarie Kooiman bedankte de Huurdersraad voor dit “geweldige bedrag” voor de Huiskamer, en zei: “We zijn erg blij met deze € 750 voor de Huiskamer van Andijk, hartelijk dank daarvoor! Met dit bedrag kunnen we aan de slag met allerlei zaken die de Huiskamer aangaan! Nogmaals, hartelijk dank!”
De Dorpsraad Andijk had de Huiskamer van Andijk voorgedragen voor het Beste Buurtidee.Heb je zelf een goed idee van jouw wijk of buurt? Kijk dan op de website van de Woningstichting Het Grootslag.

Meest gelezen laatste 7 dagen