maandag 24 juni 2024
spot_img

Huiskamer van Andijk organiseert (voorlichtings)middag over levensvragen

Iedereen krijgt in zijn leven wel te maken met vragen rondom de zin van het leven. Vaak na een heftige gebeurtenis in je leven, zoals ziekte, (binnenkort) overlijden, waarom-gedachten, je voelt je alleen of je hebt heftige emoties. Bij wie kun je daarmee terecht? Wat gebeurt er dan? Het maakt niet uit of je wel of niet gelovig bent. Wat kost dat dan?

Al dit soort vragen en voorbeelden komen voorbij in de voorlichting van het Centrum voor Levensvragen Noord-Holland. Daar zijn diverse geestelijk verzorgers bij aangesloten, die mensen kunnen helpen met dit soort levensvragen. Geestelijk verzorgers zijn speciaal opgeleid en bieden professionele begeleiding, hulpverlening en advisering bij zingeving en levensbeschouwing. Geestelijk verzorgers zijn er voor iedereen, welke geloofsovertuiging of levensfilosofie je ook hebt.

Wil je meer over dit onderwerp weten? Of zit je met levensvragen en wil je daarover praten?

Dorpshuis Centrum
Kom dan naar de voorlichting op woensdagmiddag 10 november van 13.30 tot 15.30 uur in het Dorpshuis Centrum, adres Sportlaan 1, Andijk. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee, en later op de middag een glaasje fris. De toegang is gratis. Er is geen leeftijdsgrens, de voorlichting is voor iedereen toegankelijk.

Bij binnenkomst dient u uw QR-code te laten zien!

Deze voorlichting wordt georganiseerd door de stuurgroep Huiskamer Andijk (Dorpsraad Andijk, KBO Andijk, PCOB Andijk, LSBO en Zonnebloem Andijk).

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen