woensdag 24 april 2024
spot_img

Huttendorp 2020 @Home

Dat is balen geen ‘normaal’ Huttendorp Andijk dit jaar, maar misschien vieren jullie je vakantie wel lekker thuis in Andijk. Wij hebben een leuk idee voor jullie om de vakantie nog leuker te maken! Het 11e Huttendorp Andijk wordt de @Home editie.

Bouw je of jullie hut in je tuin of op een andere plek op jullie eigen erf. Maak de hut die jullie leuk vinden en versier hem mooi. Doe dit als dat kan op een goed zichtbare plaats, zodat iedereen denkt dat het toch Huttendorp in Andijk is. Meld je aan via de website www.huttendorpandijk.nl en laat weten met wie en waar jullie hut wordt gebouwd. In de laatste week van de vakantie komt het bestuur van Huttendorp jullie bouwwerken bewonderen.

Misschien heb je zelf pallets en ander hout. Heb je dat niet of niet genoeg? Wij hebben nog wat pallets kunnen regelen bij onze trouwe leverancier De Jong Lelies.

Jullie kunnen een aantal pallets (op = op) en spijkers ophalen op zaterdag 4 juli. Dit kan bij De Jong Lelies, Kerkepad 28, Andijk, tussen 10.00 en 12.00 uur. Ook hiervoor graag even aanmelden via de website. Mochten we nog voldoende pallets hebben dan bieden we ook 25 juli aan als ophaaldag. Hierover vindt u informatie op onze website en onze facebookpagina.

Een hut maken doe je veilig, dus bouwen doe je:
• Alleen met toestemming van je ouders/verzorgers en op eigen risico.
• Op je (jullie) eigen erf.
• Met een stevige en veilige constructie.
• Je let goed op elkaar.
• Met stevige schoenen aan.
• Met veel lol en gezelligheid

Graag tot zaterdag, veel succes en plezier met bouwen en iedereen een hele fijne vakantie!!
Bestuur Huttendorp Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen