maandag 22 juli 2024
spot_img

Huttendorp als vanouds! 25, 26 & 27 augustus

Na veel onduidelijkheid over de 2021 editie hebben we toch een prachtige Huttendorp Andijk kunnen organiseren. Maar dit jaar mogen we weer huttendorp vieren zoals we gewend zijn. Dus hou je van buitenspelen, bouwen, knutselen, plezier maken, …. Doe dan mee met de allerleukste afsluiter van de zomervakantie!!

Net zoals vorige jaren is het aanmelden online. Dus zit je nu in groep 3 t/m 8 en woon je in Andijk of zit je in Andijk op school, meld je dan aan via het online formulier op www.huttendorpandijk.nl,

Ondanks dat de aanmelding digitaal is blijven de betaaldagen gewoon fysiek. De inschrijfkosten van €25,00 kan betaald worden op:

Dinsdag 19 april van 19.30 tot 20.30 uur in dorpshuis Cultura

Donderdag 21 april van 19.30 tot 20.30 in dorpshuis Centrum

Zoals elk jaar hebben we natuurlijk ook vrijwilligers nodig. Zonder uw hulp kunnen wij geen Huttendorp organiseren, meld u daarom aan via onze website. Samen maken wij er een geweldige 12de editie van.

Huttendorp Andijk organiseren kan ook niet zonder sponsors. Wilt u de kinderen uit Andijk helpen om weer een fantastische afsluiter van de zomervakantie te hebben? Op onze website vindt u de details en contactinformatie.
Het thema voor 2022 houden we nog even geheim dus hou onze website, Facebook en Instagram pagina in de gaten.
Voor nu kijken we heel erg uit naar jullie komst, wij hebben er zin in!

Bestuur Huttendorp Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen