maandag 20 mei 2024
spot_img

Huttendorp Andijk 2023: traditionele buitenspeelplezier met een twist!

Huttendorp Andijk is terug en het is beter dan ooit! Na een succesvolle editie in 2022 zijn we klaar om de kinderen van Andijk opnieuw een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dit jaar vindt het evenement plaats op 31 augustus, 1 en 2 september.

Het aanmelden voor Huttendorp Andijk 2023 gaat opnieuw online. Als je in groep 3 t/m 8 zit en in Andijk woont of in Andijk naar school gaat, kun je je aanmelden via het online formulier op onze website. De inschrijfkosten bedragen €25,00 en kan fysiek worden betaald op 18 april van 19.30 tot 20.30 uur in dorpshuis Cultura en op 20 april van 19.30 tot 20.30 uur in dorpshuis Centrum.

Zoals altijd zijn vrijwilligers van harte welkom om ons te helpen bij het organiseren van het evenement. Het is onze vrijwilligers die het evenement mogelijk maken en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk hun bijdrage is. Als u interesse heeft om als vrijwilliger deel te nemen, kunt u zich aanmelden via onze website.
We kunnen Huttendorp Andijk ook niet organiseren zonder onze sponsors. Bent u geïnteresseerd om ons te helpen bij het organiseren van een fantastische afsluiter van de zomervakantie voor de kinderen van Andijk? Op onze website vindt u meer informatie over hoe u kunt bijdragen als sponsor.

Het thema voor Huttendorp Andijk 2023 is nog een verrassing en wordt binnenkort bekendgemaakt op onze website, Facebook en Instagram pagina. Of als u het als eerst wilt weten kunt u ook up to date blijven via de nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op onze website. We kunnen niet wachten om dit jaar opnieuw een fantastische editie te organiseren voor de kinderen van Andijk. Tot dan!
Bestuur Huttendorp Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen