Donderdag 31 augustus, vrijdag 1 en zaterdag 2 september 2017 (laatste week van de zomervakantie) zal alweer voor de achtste keer Huttendorp Andijk plaatsvinden. Voor het 3e jaar organiseren we dit op het voormalig Asonia terrein. Alle kinderen uit Andijk van de groepen 3 t/m 8 zijn dan van harte welkom om hun eigen hut te maken.
Behalve timmeren, zullen er ook vele andere activiteiten plaats vinden en kinderen uit groep 7 of 8 kunnen indien het weer goed en droog is, de nacht van vrijdag op zaterdag in hun eigen getimmerde hut blijven slapen! Op vrijdagavond wordt er voor jullie nieuwsgierige ouders en alle andere belangstellenden een open avond georganiseerd, waarbij ze alle bouwwerken van dichtbij kunnen bewonderen.

Inschrijven kan dinsdag 18 april in Cultura en donderdag 20 april in Dorpshuis Centrum. Beide avonden tussen 19.30 -20.30 uur.

Om alles klaar te zetten, de kinderen te begeleiden en om de rommel weer op te ruimen zijn we op zoek naar vrijwilligers! Meld je aan tijdens de inschrijfavond of via onze website.

Meer weten?
Meer informatie, het inschrijfformulier en foto’s van de voorgaande editie, vindt u via www.huttendorpandijk.nl