dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Huttendorp Andijk, je kunt weer inschrijven! Het leukste evenement voor kinderen uit Andijk.

Aan de Industrieweg wordt er al weken druk getimmerd. Binck Wubbolts, Stijn en Jurre Tensen, Siem Smit, Jaro Karreman en Thijs en Dennis Doskochynskyy zijn al volop in training voor huttendorp. De hut is zelfs voorzien van een laminaat vloertje, een keukentje en zelfs een trap naar de bovenverdieping ontbreekt niet, aan alles is gedacht en zelf gemaakt, echte professionals zijn het! De door Berkhout en Dijkbouw geleverde pallets en spijkers maakt het dat de jongens zich al weken prima vermaken. Hier kan geen speeltuin tegenop! Foto: KD/De Andijker

Donderdag 31 augustus, vrijdag 1 en zaterdag 2 september 2017 (laatste week van de zomervakantie) zal alweer voor de achtste keer Huttendorp Andijk plaatsvinden. Voor het 3e jaar organiseren we dit op het voormalig Asonia terrein. Alle kinderen uit Andijk van de groepen 3 t/m 8 zijn dan van harte welkom om hun eigen hut te maken.
Behalve timmeren, zullen er ook vele andere activiteiten plaats vinden en kinderen uit groep 7 of 8 kunnen indien het weer goed en droog is, de nacht van vrijdag op zaterdag in hun eigen getimmerde hut blijven slapen! Op vrijdagavond wordt er voor jullie nieuwsgierige ouders en alle andere belangstellenden een open avond georganiseerd, waarbij ze alle bouwwerken van dichtbij kunnen bewonderen.

Inschrijven kan dinsdag 18 april in Cultura en donderdag 20 april in Dorpshuis Centrum. Beide avonden tussen 19.30 -20.30 uur.

Om alles klaar te zetten, de kinderen te begeleiden en om de rommel weer op te ruimen zijn we op zoek naar vrijwilligers! Meld je aan tijdens de inschrijfavond of via onze website.

Meer weten?
Meer informatie, het inschrijfformulier en foto’s van de voorgaande editie, vindt u via www.huttendorpandijk.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen