donderdag 18 april 2024
spot_img

Huttendorp Andijk: “Op de Camping”: waar avontuur en creativiteit samenkomen!

Van 31 augustus tot en met 2 september staat de veertiende editie van Huttendorp Andijk voor de deur. Het terrein op de voormalige Asonia sportvelden wordt omgetoverd tot een bruisende plek vol creativiteit, teamwork en plezier. Meer dan 260 enthousiaste kinderen bereiden zich voor op drie dagen vol bouwen en spelletjes. Dit jaar belooft weer een geweldig evenement te worden met het thema “op de camping”.

Huttendorp begint allemaal met het bouwen van hutten. Dit jaar gaat het verder dan dat: elke hut moet een echt kampeergevoel geven. De vrijwilligers in de zaaghoek geven met de creatieve input van de kinderen zelf een persoonlijke touch aan de hutten. De vrijwilligers bij het naaiatelier voorzien de hutten van magische details als vlaggetjes, gordijnen en meer.

Huttendorp draait echter niet alleen om bouwen – er wacht een wereld vol ontdekkingen! Van knutselactiviteiten tot verfrissende waterspelen, een zwembad en een levendig pannaveld voor voetballiefhebbers. En natuurlijk zorgt de cateringafdeling ervoor dat iedereen lekker kan genieten van gezonde snacks tot heerlijke pannenkoeken en verfrissende limonade.
Een hoogtepunt voor de oudste deelnemers (groep 7 en 8) is de ‘slaap’nacht. Een nacht waarbij ze mogen ‘slapen’ in hun eigen hutten nadat de rest van de deelnemers al naar huis zijn. Natuurlijk gaat dit gepaard met een nachtspel en een kampvuur.

Wilt u een voorproefje van de huttenpracht? Op vrijdag 1 september nodigen we het publiek uit om het terrein te verkennen van 19:00 tot 21:00 uur. Uw kans om de opwinding te voelen en de magie van Huttendorp van dichtbij mee te maken. Op zaterdagmiddag 2 september kunt u ook meehelpen bij het afbreken van het kampement. En u heeft dan ook de mogelijkheid om pallets op te halen voor uw eigen bouwproject of als stookhout.
We kijken ernaar uit om u te begroeten! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@huttendorpandijk.nl of bezoek onze website www.huttendorpandijk.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen