donderdag 18 april 2024
spot_img

Huttendorp Andijk van start!!

We gaan weer beginnen, na een jaar waarin we Huttendorp Andijk niet konden organiseren, dit jaar voor de kinderen gelukkig wel weer Huttendorp. Van donderdag tot en met zaterdag wordt er getimmerd en gespeeld op het terrein tussen de Sportlaan en de Beldersweg.

In het jaar van de uitgestelde Olympische Spelen en het EK voetbal hebben wij gekozen voor het thema sport. Bij het hutten bouwen, knutselen en spelen gaan we met zijn allen voor goud!
En niet alleen de kinderen gaan voor goud, natuurlijk ook al onze geweldige vrijwilligers die de kinderen begeleiden, voorzien van wat drinken en lekkers en leuke activiteiten met ze doen. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om Huttendorp te organiseren. Maar ook niet te vergeten en onbetaalbaar zijn onze sponsoren die met hun bijdragen en diensten het Huttendorp voor iedereen betaalbaar houden. Dit jaar hebben we weer een record aantal sponsoren, kijk ook eens op onze website www.huttendorpandijk.nl en dan ziet u welke bedrijven er dit jaar hun steentje bijdragen aan dit grote Andijker kinderfeest.

Maar ook u kunt ons nog ondersteunen! Het afvoeren van de pallets is onze grootste kostenpost, dus wilt u pallets hebben voor haardhout meld u dan even aan bij bart@huttendorpandijk.nl De pallets kunnen worden afgehaald op zaterdag middag 21 augustus vanaf 15.00 uur.
Helaas hebben we wel wat beperkingen door de huidige corona maatregelen. Zoals altijd zijn alleen de kinderen en vrijwilligers welkom op ons terrein. Normaal gesproken mag u allemaal komen kijken op de vrijdagavond. Dit jaar kan dat helaas niet doorgaan en is Huttendorp dus echt alleen voor de kinderen. Volgend jaar hopen we u allemaal weer te mogen verwelkomen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen