Huttendorp Andijk, van 25 tot en met 27 augustus.. Foto aangeleverd

We gaan weer beginnen, na een jaar waarin de hekken gesloten moesten blijven voor het publiek, dit jaar voor iedereen weer Huttendorp Andijk. Van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 augustus wordt er getimmerd en gespeeld op het terrein tussen de Sportlaan en de Beldersweg.
Dit jaar hebben we een uniek thema, Games komen tot leven. Denk dan aan verschillende bekende spellen die naar de realiteit worden gehaald. Maar niet alleen videogames ook bordspellen en gameshows zullen naar de realiteit worden gebracht in dit nieuwe thema.

Maar niet alleen de kinderen houden van een spelletje, natuurlijk ook al onze geweldige vrijwilligers die de kinderen begeleiden, voorzien van wat lekkers en leuke activiteiten met ze doen. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om Huttendorp te organiseren. Ook niet te vergeten en onbetaalbaar zijn onze sponsoren die met hun bijdragen en diensten het Huttendorp voor iedereen betaalbaar houden. Kijk ook eens op onze website www.huttendorpandijk.nl, daar kunt u zien welke bedrijven er dit jaar hun steentje bijdragen aan dit grote Andijker kinderfeest.

Dit jaar hebben we voor het eerst een loting tijdens de kijkavond. De opbrengsten van deze loting worden gebruikt om nieuwe tenten te kopen voor volgende jaren. Wilt u nu loten kopen of gewoon de sfeer proeven, vrijdag 26 augustus is het terrein open voor publiek van 19:00 tot 21:00 uur.

Huttendorp Andijk!
Wij hebben er zin in!
Bestuur St. Huttendorp Andijk