vrijdag 12 april 2024
spot_img

HWK – Telefooncirkels in West-Friesland

De “Stichting Hulpverlening vanuit de Westfriese Kerken” creëert in Oostelijk West-Friesland een aantal telefooncirkels. We bieden mensen die zich alleen voelen een unieke mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. Je wordt zelf gebeld, maar belt zelf ook iemand anders op. Je bent dus niet een probleem, maar een deel van de oplossing.
Een telefooncirkel is een groep mensen. De leden van die groep bellen elkaar regelmatig even op voor een praatje. Iedere West-Fries kan zich daarvoor aanmelden bij de medewerksters van HWK.

Wendy en Ilse staan je direct te woord of bellen je – als je je nummer achterlaat op het antwoordapparaat – binnen twee uur terug. Ze vertellen dan hoe het werkt en noteren je naam en telefoonnummer. Ze brengen vier of vijf deelnemers samen in een groep en de telefooncirkel kan van start.

Ook als je zelf eens met iemand door wil praten over een probleem waar je meezit, kun je bellen met HWK. Dat gaan over relaties, over financiën, over je geloof of de angst die je in deze tijd bekruipt….Het begint bij HWK altijd met een echt luisterend oor… daarna komt vaak heel praktische hulp…

Het telefoonnummer van HWK: 0229-271684.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen